AWAS !!! Inilah Rupanya Sebab Kenapa Azrinaz Mazhar Hakim Dicerai Sultan Brunei

loading...

AWAS !!! Inilah Rupanya Sebab Kenapa Azrinaz Mazhar Hakim Dicerai Sultan Brunei | Anda Pasti agak terkejut dengan komen yg diberikan di entry itu... Komen oleh Anonymous & sesetengah pengomen yg lain...Saya andaikan pengomen ini datangnya dari....



 Inilah antara komen mreka Kenapa/Sebab/Punca  Azrinaz Mazhar diceraikan Sultan Brunei :

1) Anonymous said…..

    Tak kesian pun.... she deserved it.. after all the prosperity were given to her..itu lah… Allah nak tunjuk niat sebenar seseorang itu. Tak bersyukur atas limpah yg diberi… you wont believe of what she did...

    2) Anonymous said…
    jgn hina sultan kami,,.kmi sndiri nda penah hina bginda.,.ceta cerai ne kmi lbih tau n yang lbih tahu Allah n sultan ja lh..bkn nya sultan brunei mngabai kn tanggung jwb..jgn lh tamak klu kawin sma kerabat..anak2 dia ttap lh ada nafkah,nda lh sultan kmi 2 jahil dlm agama. k peace no war please..nnti2 kmu tau lh ceta nya nnti 2....

    3) suria said…
    actually aura-aura cerita tentang azrinaz dah memang heboh kat brunei since early this year… diorang tak berani cakap cuz kat brunei ahli KDN tak kasi sebar2x cerita.. so banyak spekulasi keluar..entah mana betul mana salah.. but bila ada pengumuman di buat kat tv brunei.. orang brunei dah memang target sultan nak umum tentang cerai cuz heboh kat fb and twitter before berita di siarkan pukul 8 semalam,,,

    some said, azrinaz copy tandatangan sultan, curi barang kat istana, tamak, ada scandal dengan someone.. but biasalah cerita2x orang.. tak tau mana yang betul,,,

    4) Anonymous said…
    dengar citer bekas isteri gila harta & mengambil brg tanpa izin sbb tu Sultan tak suker.,.
    Saya tidak berani untuk membuat andaian.,, Sebagai seorang Sultan/Pemerintah negara saya rasa dia tentu ada sebabnya yang tersendiri. Lambat laun perkara sebenar akan diketahui juga kan bak kata pepatah Bangkai Gajah tidak dapat ditutup dengan nyiru. Jadi, kita tunggu dan lihat la saja.,,,

    Bukan mudah menjadi seorang sultan ,,,.Walaupun kaya,mewah dan semua kemahuan dipenuhi, namun semua perkara juga menjadi bualan.,,,

    Tidak mudah juga menjadi Isteri kedua Sultan,,. Banyak peraturan yang perlu diikuti. Saya tidak mahu menuding jari kerana tiada bukti yang sah siapa yang betul ataupun salah. Wait and See, kebenaran dan sebab sebenar pasti muncul nanti.,,,
Kita dengar kisah Isteri kedua Sultan Brunei diceraikan namun kita mungkin tidak sedar apa kisah duka saudara mara atau jiran sebelah rumah.,,,



walau apa pun cik puan sangat penyayang orgnya...

baca di bwah:

sumber:ontahlahlabu/ http://ceriterakuyanghot85.blogspot.com
loading...

2 comments:

  1. This Is What You Really Want !!
    ‘ ROYAL KING ‘ >>>
    KLIK HERE !!

    ReplyDelete
  2. Matured Aunty Big Fat Ass XXX Videos

    Indian Mom & Daughter Forced Raped By Robber

    Desi Office Girl Fucked By Her Boss For Promotion

    Mallu Indian Bhabhi Big Boobs Fuck Video

    Desi Indian Bhabhi Fucking Hard With Her Devar MMS

    Desi Indian Couple Fuck in Hotel Full Hidden Cam Sex Scandal

    Indian Village Girl Quick Fuck In Open Field

    Indian Girl Night Club Sex Party Group Sex

    Aunty Sucking Dick And Getting Fucked By Neighbor

    Desi Sexy Mallu Aunty Romance With Servant

    Urdu Pakistani Girl Sex Videos Pakistani Desi Girls Videos

    Girl First Time Sex Videos Seal Pack Girl Sex Videos

    Girl Rapping Sex Videos Public Sex Videos

    Lesbian Sex Videos Young Girl Sex Videos

    Hot Arabian Sex Videos Young Girls (18+) sex Videos

    University Girls Sex Videos Solo Girls Sex Videos

    Indian Pregnant Mallu XXX Fucking Videos

    HOT GAY SEX VIDEOS IN JAPN Hot Indian wife homemade sex

    Fat Ass Indian Mom With Big Juicy Boobs

    INDIAN GAY SEX VIDEOS USA PORN STAR GAY SEX VIDEOS

    Indian Amateur Sonia Bhabhi Fucked In Doggy Style

    HOT ARABIAN BAR CALUB SEX VIDEOS HOT TAMIL AUNTY SEX VIDEOS

    Desi Girls Changing Cloths In Store Hidden Cam Photos

    Shemale Sex Videos School Girls Sex Videos

    Virgin Desi Girl Showing Boobs And Pussy To Her Boyfriend

    Indian Girls Sex Videos Girl Friend Sex Videos

    Nude Girl Bathing In Pool Capture With Hidden Camera

    Gangbang Sex Videos Cam Girl Sex Videos

    My First Kiss And First Sex Sexy Hot Bikini Models

    College Girls Sex Videos Nurse Sex Videos

    Nude Indian Model Photo Album Naked Desi House Wife Fucking

    Arabian Girls Sex Videos Girl Toy Sex Videos

    Desi Poornima bhabhi showing hairy puusy

    Sleeping Sex Videos Sister Sex Videos

    ReplyDelete

Powered by Blogger.
LIKE PAGE KAMI UNTUK BERITA TERKINI Button Close