Awek ini di Dakwa Bakal Isteri Fahrin Ahmad macam Kebudak-Budakkan

loading...

Assalamualaikum…

Pakat duk main teka teki lagi korang nih..
Tapi sejak semalam ramai pulak yang meneka gadis cantik ini adalah
bakal isteri Fahrin Ahmad.
Amacam?? cantik tak ??? Lawa tak??
gigit jari la gadis2 kat luar tu..
kehkehkeh

gadis bernama Nadia Adha ni khabarnya seorang guru..
alahai ..cantik manis ..kan??

bagus la kalau kerja nya guru..
orang kata kalau cari isteri cari la yang kerjanya sebagai guru..

senang nak didik anak2 nanti..
hehehhh…

Tapi….betul ke ini bakal isteri Fahrin Ahmad??
saya tak rasa pun ianya betul sebab ada orang kata dia ni penyanyi…
sedangkan Fahrin kata bakal isteri dia orang biasa saja…
apa pun…

Tunggu…je la……!!!
Sekian…
loading...

1 comment:

Powered by Blogger.
LIKE PAGE KAMI UNTUK BERITA TERKINI Button Close