Inilah Gambar [9 Foto] Wajah sebenar isteri Rosyam Nor yang cantik menawan tak Pernah korang Kenal dan Lihat.

loading...

Inilah Gambar [9 Foto] Wajah sebenar isteri Rosyam Nor yang cantik menawan tak Pernah korang Kenal dan Lihat. | Wajah sebenar isteri Rosyam Nor yg cantik menawan - Kehadiran pelakon tersohor Rosyam Nor dlam filem KL Gangster 2 dgn memegang peranan sebagai ketua kongsi gelap cukup membuatkan kami teruja untuk menantikan penayangan filem arahan Syamsul Yusuf itu pada 3 Oktober ini.
Digelar sebagai Tailong dalam filem berkenaan, populariti Rosyam sudah pastinya kembali melonjak naik selepas 2 tahun menyepi dari menerima sebarang tawaran berlakon filem. Kini kehidupan peribadi penerbit itu turut sama kembali menjadi perhatian blog2 hiburan serta para penulis cerita sensasi.
Antara perkara yg paling dicari orang ramai berkaitan diri Rosyam Nor ialah gambar-gambar isterinya yg dikatakan amat cantik, sopan dan masih muda. Cuba korang tengok dua keping gambar isteri Rosyam di bawah, cantik tak? Bagi kami, isteri penerbit Program Pilih Kasih itu memang sangat cantik.

Tahniah kepada Arniesha Azureen dan Mohd Hafiz kerana berjaya mendirikan 'masjid' dan syabas kepada Rosyam dan Runika kerana telah mempermudah pendirian 'masjid' ini.


Sumber: dsuarang.blogspot.com
loading...

No comments:

Powered by Blogger.
LIKE PAGE KAMI UNTUK BERITA TERKINI Button Close