KECOH ISU TABUNG HAJI !! Mungkinkah Lelaki Ini Wira Rakyat Malaysia Yang Membongkar Segala Dokumen Sulit Tabung Haji??

loading...
KECOH ISU TABUNG HAJI !! Mungkinkah Lelaki Ini Wira Rakyat Malaysia Yang Membongkar Segala Dokumen Sulit Tabung Haji?? | Isu Tabung Haji beli tanah 1MDB menjadi semakin hangat dan hebat. Kini berbalik kpada persoalan asalnya… Siapakah gerangan pembocor maklumat ini. Tidakkah pernah anda terfikir? Yang komfim kita ketahui, maklumat kebocoran bersumber kepada sebuah blog THEBENCHMARK ini, tetapi pasti ada orang dalam yg memberi maklumat kpada pemilik blog tersebut. Jom kita berteka teki. 


00000
Sekadar Gambar Hiasan.
 
Since dokumen sulit itu sangat sulit & hanya beberapa orang sahaja ada access kepada dokumen itu, maka orang2 di bawah ini lah berkemungkinan besar yg mendedahkan dokumen itu. Takde orang lain dah. Agak-agak sapa ye? Adakah dia orang yg paling ke hadapan dlam siri pembocoran ini. Al maklum la, cerita lawak tentang… Orang yang kentut, dia yang tanya siapa kentut dan tuduh orang lain kentut hahaha.
 
00
002
1
2
IMG_0684
 
Lihat latar belakang dokumen itu, sebuah meja bergerutu. Clue tu…. Walau sesiapa pun “orang dalam” itu, beliau hendaklah dilindungi, & kalau boleh Sultan Johor sila lah back-up (kan banyak titah baginda baru-baru ni yg kondem kerajaan memerintah). Dialah hero, dialah penyelamat Malaysia waktu ini. Di bawah ini pula akta yang boleh menyelamatkan orang yg bocor maklumat. So okay la. =)
 
11259440_945408725491024_5632955895273739966_n
3
loading...

1 comment:

  1. This Is What You Really Want !!
    ‘ ROYAL KING ‘ >>>KLIK HERE !!

    ReplyDelete

Powered by Blogger.
LIKE PAGE KAMI UNTUK BERITA TERKINI Button Close