PERGHH!!! WANITA BRAZIL DI BERNARKAN BERONANI DI PEJABAT

loading...

PERGHH!!! WANITA BRAZIL DI BERNARKAN BERONANI DI PEJABAT | Satu berita dari Brazil yg amat pelik & janggal ini tetapi benar, iaitu seorang wanita dari Brazil dibenarkan oleh Mahkamah ber "onani"atau dlam bahasa English "Masturbate" di tempat kerja!Aduh-aduh apa nak jadilah,penulis pun tak tahu nak cakap apa dah...
 
Wanita tersebut sbenarnya mengidap sejenis penyakit yang dipanggil "Chemical Imbalance" (Kimia didalam badan tak seimbang) & "Hypersexuality"(Nafsu s3x yang tinggi).Ana ini adalah seorang akauntan mendapat masaalah ditempat kerja oleh kerana penyakitnya,satu cara untuk mengurangkan tekanan penyakit tersebut ialah dgn melakukan "onani" dengan sangat kerap!Macam-macam lah dunia ni...kalau ya pun,takkan sampai begitu sekali nafsu wanita ni?...
 
Selepas Ana Catarian  menang kesnya di Mahkamah,krana majikannya yang mendakwa beliau di Mahkamah,wanita tersebut mendapatkan khidmat doktor pakar dlam menangani penyakit pelik wanita tersebut.Keputusan Doktor Pakar Carlos Wowett ialah membenarkan Ana Catarian meneruskan aktiviti sex yang tidak normal itu ditempat kerja wanita tersebut dan sah dari segi undang-undang.Boleh macam tu pulak?...ish-ish...
 
Ana memberitahu dia melakukan aktiviti pelik trsebut sebanyak 47 kali dalam satu hari!Atas bantuan Doktor Pakar,Ana dapat mengurangkan aktiviti peliknya sebanyak 18 kali.Ana memberitahu beliau tidak menolak yang rakan-rakan sepejabat melihat nya dgn pandangan yang pelik...Penulis harap kat Malaysia ni takdah sampai begitu sekali teruk macam wanita Brazil ni... - sumber
loading...

No comments:

Powered by Blogger.
LIKE PAGE KAMI UNTUK BERITA TERKINI Button Close