Siapa "Couple" Dengan Saya Boleh Dapat TUTTTTTT!!! Rahsia dan tonton Video

loading...

Siapa "Couple" Dengan Saya Boleh Dapat TUTTTTTT!!! Rahsia  | MEMALUKAN! Itulah apa yang dirasakan kami apabila status di Facebook seorang wanita Melayu ini menyatakan sesiapa yang ingin menjalinkan hubungan dengannya akan mendapat habuan ‘t3t3k’. Aduh... senang sangat nak bagi orang pegang dia punya... Dahlah bertudung, menjatuhkan martabat orang bertudung.
Status yng dimuat naik di halaman Facebooknya itu berbunyi “sapa couple ngan saya boleh dapat t3tek. usaha ada dapat la.” Aduh... mesti dia ni xdapat perhatian lelaki..bila buat macam tu pasti respon ramai..
Pergh, sudah sampai tahap begini jatuhnya akhlak gadis Melayu kita…
123
Setelah kami melakukan sedikit kaji selidik, dikatakan status lucah tersebut adalah bukan daripada dirinya tetapi ia dimuat naik oleh rakan yang meminjam telefonnya.
Hmm, betul ke cik adik?
Jika melihatkan beberapa status lain di wall FB-nya, ia membuatkan kami merasa was-was dngan dakwaan daripadanya yg mengatakan ia ditulis oleh rakan.
Kalau lah betul, agak-agaklah sampai sebegini ‘kejam’ rakannya, kan dah tak pasal-pasal dapat malu…
Apa-apa pun kesimpulan yg dapat dikatakan di sini ialah jadikan info ini sebagai pengajaran untuk anda agar tidak sewenang-wenangnya membiarkan rakan anda ‘menyelongkar’ telefon pintar anda.
Bayangkan jika telefon anda hilang atau dicuri, pastinya gambar-gambar hot yang berada di dalam telefon akan disebar.
SUMBER -MYNEWSHUB.CC
loading...

No comments:

Powered by Blogger.
LIKE PAGE KAMI UNTUK BERITA TERKINI Button Close