Pesan Ibu Mertua "Doakan Hanis Zalikha & Khairul Azreen Kuat Hadapi Dugaan"

loading...

Tahniah kepada kedua pengatin yang sepadan dan secucuk ini.. semoga kekal berpanjangan ke anak cucu.. Ibu kepada Hanis Zalikha, Nani Rostam mengakui sikap rendah diri Hairul Azreen membuatkan pelakon itu disenangi oleh dirinya & juga keluarga walaupun baru mula-mula berjumpa.

BACA: Rosmah Kutuk Abang M


“Masa mula-mula berjumpa dgan Hairul lagi kami sudah suka akan sikapnya yg bertanggungjawab & pandai mengambil hati hingga mudah buat orang suka kpadanya. Cuma kelakuannya sedikit agak kebudak- budakan, namun sikap rendah dirinya buat kami sekeluarga tertarik,” katanya kepada portal Murai.

Selain itu, ibu mertua Hairul Azreen ini juga menyatakan bhawa dia berharap agar Hanis dan juga menantunya itu tabah melayari bahtera alam rumahtangga yang sememangnya penuh dengan cabaran dan dugaan.

“Saya mendoakan agar mereka berbahagia dan kuat dalam menghadapi dugaan dan cabaran yang mendatang kerana dalam perkahwinan ada pasang surutnya dan harap mereka boleh bertolak ansur serta boleh menyelesaikan masalah dengan cara yang terbaik nanti,” luahnya. (rtky/s)

Gambar Ihsan: Wsvs.co, Clicker Studio, Molkhan dan Zameer


sumber rotikaya
loading...

No comments:

Powered by Blogger.
LIKE PAGE KAMI UNTUK BERITA TERKINI Button Close