Gadis Bertudung Tanpa Segan Silu Kongsi Ganbar Sedut Ketam Masam Di Wechat

loading...

Gadis Bertudung Tanpa Segan Silu Kongsi Ganbar Sedut Ketam Masam Di Wechat | INILAH contoh sebenar yg boleh dikatakan pada akhlak remaja-remaja Muslim di negara ini.
Apabila kebodohan dan naf=su bergabung, tercetuslah perkara seperti ini yg jujurnya kami katakan, memperbodohkan diri.Sedut ketam,sedut mulut macam sama jer...


Gambar yang diambil daripada aplikasi #WeChat ini merupakan salah satu daripada lambakan gambar tidak senonoh yg sering dijumpai di dalam aplikasi permesejan sosial tersebut.

Pernah dilaporkan akhbar tempatan, aplikasi WeChat ini dijadikan medan bagi #segelintir individu yang ingin mencari kenalan yang kemudiannya berakhir di ranjang.

Pemerhatian kami pula ketika melihat moment pada tetapan #aplikasi tersebut, rata-ratanya menunjukkan mentaliti remaja pada masa kini yang sudah hilang ‘kualiti’ dan sifat taksub pada diri demi mengejar kecantikan adalah perkara biasa buat mereka.

Anda lihatlah sendiri, lebih-lebih lagi #golongan wanita, boleh dikatakan hampir 90 peratus daripadanya meluahkan perasaan bagi mendapatkan perhatian daripada pengguna lain.

Perkara ini selanjutnya akan memberi kesempatan #buat golongan lelaki untuk ‘memancing ikan yang dirasakan boleh ditangkap’ dan apabila sudah dimakan umpan, perkara seterusnya yang dikhuartiri akan berlaku adalah…berzi=na.

Kembali kepada gambar yang kami kongsikan ini, #untung besar kepada siapa yang menjadi ‘kawan baik’ perempuan ini ya, tak payah susah-susah kahwin pun boleh ‘dapat free‘ .

Nasihat kami adalah sekiranya anda mempunyai #anak perempuan yang aktif menggunakan aplikasi media sosial seperti ini, silalah semak peranti pintarnya.

Jika menjumpai perkara yang mencurigakan, jangan tunggu sehingga nasi menjadi bubur, teruslah memberikan kesedaran#kepadanya, kerana anak itu adalah amanah kita daripada Allah. –loading...

No comments:

Powered by Blogger.
LIKE PAGE KAMI UNTUK BERITA TERKINI Button Close