MENGERIKAN!! Video Ulat Belatung Keluar Dari Zak@r Seorang Pesakit ''Penyakit Baru"

loading...

lelaki
MENGERIKAN!!  Video Ulat Belatung Keluar Dari Zakar Seorang Pesakit  ''Penyakit Baru" | Pada zaman moden ini terdapat satu penyakit yang dinamakan Ulat belatung pada zakar lelaki,(Parasatic Organisma A Philliac parasit) penyakit ulat zakar ini tidak di ketahui dengan jelas puncanya.katanya sejenis penyakit ini di temukan di negara negara membangun. AMat-amat menakutkan.. mybe akhir zaman pelbagai penyakit akan timbul...

Sharrie  yang mengongsikan video mengerikan tersebut mendapat perhatian dunia,dimana zakar seorang lelaki mengeluarkan ular belatung.
"Aku lihat ini dan dia sebenarnya dari republik dominika. Mereka sebenarnya telah menemukan sesuatu yang disebut fetishes belatung.pada wanita sila berhati hati pada teman lelaki anda.katanya"
AMARAN: Pada pembaca yang di hormati,paparan video mungkin akan membuat anda rasa jijik dan mual,kami sarankan jika anda seorang yang mempunyai masalah tentang hal ini jangan play Video.

artikel berkaitan : Kerana Christiano Ronaldo, Pengacara BerEHEM!! Di TV ! Apa Sudah Jadi

** AMARAN,Admin tidak bertanggungjawab di atas kesalahan anda, video ini hanya menunujukkan bukti, bukan kerana 18 sx k.

loading...

No comments:

Powered by Blogger.
LIKE PAGE KAMI UNTUK BERITA TERKINI Button Close