Astagfirullah.. Mayat Bayi Berbau Harum Dalam Tong Sampah.

loading...


Astagfirullah.. Mayat Bayi Berbau Harum Dalam Tong Sampah. | Inilah kejamnya sikap manusia,bersedap pandai,anak yang tak berdosa dibuang tak bersedap.. Bayi ini tidak bersalah..apakah salah si bayi yang tidak tahu apa-apa makna tentang kehidupan dan tidak berdosa.

Kuala Lumpur: “Bayi itu berbau harum meskipun mayatnya hanya ditutupi sampah-sarap yang begitu busuk sekali. Saya segera menghubungi polis bagi memaklumkan kejadian itu.” kata seorang pengawal keselamatan sebuah kondominium mewah di Taman Melati di sini, yang menemui mayat bayi lelaki di dalam tong sampah.

Dalam kejadian jam 9.30 pagi semalam, lelaki terbabit yang hanya mahu dikenali sebagai Santa, 40-an, hanya mengetahui kejadian itu selepas dimaklumkan penghuni kediaman mewah itu.

Menurutnya, penghuni terbabit terserempak mayat bayi lelaki itu ketika mahu membuang bungkusan sampah di dalam tong itu.
.
“Saya segera membuka tong sampah itu sebelum menemui mayat bayi yang baru dilahirkan.
“Anehnya saya tidak menghidu bau busuk sebaik pembuka tong sampah itu dibuka.

Sebaliknya mayat bayi itu berbau harum walaupun sudah mati dalam tempoh lebih 24 jam,” katanya.

*Janganlah kita berbuat dosa,berzina dan bila diuji akan mendapat anak,kita tambah lagi dosa,kesian si bayi yang masik tidak kenal apa-apa. Bertaubatlah.
loading...

No comments:

Powered by Blogger.
LIKE PAGE KAMI UNTUK BERITA TERKINI Button Close