PETUA JIJIK! Wanita Ini Amalkan Petua Telan Sperma Setiap Pagi

loading...


PETUA JIJIK! Wanita Ini Amalkan Petua Telan Sperma Setiap Pagi | Kelakuan yang tak lazim & begitu menjijikkan,tapi itulah yang dilakukan oleh seorang wanita bernama Tracy Kiss 29. Pelik, jijik dan meloyakan tetapi itulah sumber tenaga utama bagi dia.

Ibu tunggal & Vegetarian ini meminum sperma setiap hari untuk meningkatkan Energinya.
Tracy berkata dia meminum sperma itu dengan cara dicampur kedalam minuman yang dia minum selepas sarapan pagi.

Wanita berusia 29 tahun ini mengaku dulu ia merasa badannya cepat penat setelah mengamakalkan petua itu semenjak dua bulan lalu,katanya tenaganya kembali pulih seperti remaja belasan tahun,penuh dengan tenaga dan fikiran yang sehat sehingga menimbulkan idea yang kreatif . Pelik tapi benar..

Dia juga mengakui bahawa dia mendapat stok sperma dari rakan baiknya (lelaki) yang memberikannya tiga kali dalam seminggu. Ermmm ada juga orang lelaki sediakan stok untuk Tracy.

Meskipun demikian Tracy terpaksa membayar seorang doktor khusus untuk mengawal petua yang tidak lazim ini.

Diketahui sperma memang banyak mengandung vitamin dan mineral termasuk B12 yang jarang di dapati pada makanan vegetarian seperti dirinya.

Setiap sperma yang dia telan mengandungi rasa berbeda,katanya sperma yang di campur dengan jus nanas rasanya akan lebih sedap dengan campuran masin, masam dan manis.

Ia juga tidak jijik meminum sperma dari sudu yang tidak dicampur dengan apa apa minuman.
“Mungkin orang merasa jijik dengan sperma,sebenarnya banyak mamfaat dalam satu sudu teh sperma”,katanya.

Tidak hanya itu,sebenarnya Tracy juga melakukan perawatan kulit dengan masker sperma sejak setahun lalu,ia berkata wajahnya tetap mulus dan halus dengan perawatan itu.

Beberapa rakannya juga sudah mulai mengamalkan petua sperma ini,mereka berpendapat bahwa petua sperma ini sememangnya memiiki kesan yang memuaskan hati.

**Kita sebagai umat islam tidak boleh terima langsung petua ini. Dunia sudah terbalik.
loading...

No comments:

Powered by Blogger.
LIKE PAGE KAMI UNTUK BERITA TERKINI Button Close